Μαγειρευτά στην Καλλιθέα

Μαγειρευτά στην Καλλιθέα

Ψάχνετε Μαγειρευτά στην Καλλιθέα? Μήπως μένετε λίγο πιο μακριά, σε κάποια άλλη περιοχή, αλλά το κατάστημά μας μπορεί να σας εξυπηρετήση με την διανομή του!: Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια? Μήπως θα θέλετε αντί Κοτόπουλο στην σχάρα να γευθείτε σπιτικές συνταγές όπως κοτόπουλο Ριγανάτο? ή να συνδυάσετε τα Πασίγνωστα Σουβλάκια του Βασιλη με μαι μερίδα Γίγαντες? Μήπως θα ήταν ευεργετικό για την υγεία σας, τις κρύες ημέρες του χειμώνα να φάτε φασολάδα ή μια κοτόσουπα? .

Μαγειρευτά στην Καλλιθέα με μεράκι κ αφοσίωση

Η ομάδα από Τα Σουβλάκια Βασίλης πρωτοτυπεί! Μαγειρεύουμε καθημερινά για όλους εσάς, αλλά φυσικά κ για εμάς τους ιδιους και τις οικογένειές μας, φρέσκα μαγειρέματα για όλα τα γούστα κ για όλες τις ανάγκες. Το Μηνιαίο Πρόγραμμα θα αναρτάται στο site μας, έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε ποια ποικιλία από μαγειρευτά προτείνει ο Σεφ Βασίλης για την εκάστοτε ημέρα.

Το Μηνιαίο Μενού Μαγειρευτών (Τα Μαγειρέματα του Βασίλη) ειναι χωρισμένο σε δύο δεκαπενθήμερα. Κάθε 15 ημέρες θα επαναλαμβάνεται το μενού, έτσι ώστε αν θέλετε να ξαναγευθείτε, μέσα στον ίδιο μήνα, κάποιο από τα εδέσματα μας, να έχετε αυτή την δυνατότητα!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε κάθε μέρα. Πλέον αυτό είναι που μας έχει απομείνει και μας δίνει την δύναμη να συνεχίζουμε δημιουργικά για περισσότερες γευστικές εκπλήξεις!